Kontakt

091/583-7733
email:
kontakt@servis-dubrovnik.comUsluge

Vršimo servis, dekodiranje i root skoro svih Android uređaja!
Root uređaja - odblokiranje uređaja za njegovu punu iskoristivost!

Upgrade tablet računala i mobitela s nižeg android OS-a na KitKat, Jellybean, Honeycomb, Ice Cream Sandwich.
Brži i bolji operativni sistem na vašem tablet računalu i mobitelu.

Popravak brickanih (neispravnih) tablet računala i mobitela!

Instalacija navigacija Navigon, Garmin, Tom tom,...
Instalacija aplikacija i igara!

Zamjena svih hardware-skih komponenti - lcd display, touch screen, zvučnik. mikrofon, konektor punjenja, kamera, kućište, poklopac baterije.

Nudimo tvorničko dekodiranje (unlock) mobitela. Podržani su svi uređaji i sve verzije android-a.
Cijena ovisi o modelu i operateru na koji je mobitel zaključan.


NOVOSTI
Samsung Galaxy S IV

Uz sve modele koji su predstavljeni ove godine onaj koji plijeni najviše pažnje i od kojeg se očekuje najviše nasljednik je prošlogodišnjeg Samsunga galaxy S III. Galaxy S IV prema zadnjim najavama trebao bi biti predstavljen u travnju ove godine u Americi. Što se čini i logičnim jer se sada Samsung želi još više boriti s Apple-om na njihovom domaćem terenu. Ako će to biti tako njegova prodaja bi mogla krenuti diljem svijeta već u svibnju.

Ono što nas po zadnjim informacijama očekuje unutar samog uređaja je nedavno predstavljen Exynos 5 Octa procesor, 4.99″ fullHD superAMOLED ekran koji bi trebao imati novu matricu, Mali-T658 GPU, 2GB memorije te 13MP kamera.

galaxy s4

Travanj je dosta daleko i do tada ćemo vjerujem još dosta informacija o SIV saznati.
Sony Xperia Z, 10.1" full HD

Sony nakon predstavljanja smartphone-a Xperia Z na nedavno održanom CES-u, nedugo nakon toga predstavio je i Xperia Z tablet.
Sony Xperia Z
Dakle nakon prošlogodišnjeg ne baš uspješnog predstavljanja Xperia tablet S-a, Sony je ove godine odlučio popraviti neke stvari. Ono što su spremili je tablet jako lijepog i minimalističkog izgleda, upakiran u tanko kućište od samo 6.9mm, i težine 495g. Ono što je svakako dobro je to što je sam tablet otporan na vodu i prašinu.
Što se samih specifikacija tiče Z nema ništa revolucionarno, ali ima sve što jedan dobar tablet mora imati. 10.1″ zaslonom ima razlučivost od 1920×1200 te integriranu Mobile BRAVIA Engine 2 tehnologiju. Pokreće ga quad-core 1.5GHz Qualcomm Snapdragon S4 Pro procesor sa 2GB RAM-a te 32GB interne memorije, naravno proširive putem microSD kartica. Dolaziti će s Android Jelly Bean 4.1. Kamera je 8.1MP Exmor R, što je najbolja kamera trenutačno na tabletima. NFC i LTE su također ovdje.

 Nudimo najpovoljniji servis stolnih i prijenosnih računala!

Više o tome:
Servis računala

servis mobitela dubrovnik
galaxy s4 servis
galaxy s3 servis
dekodiranje mobitela dubrovnik
Copyright - Servis-dubrovnik. Sva prava pridržana! - Design by Servis-dubrovnik